Τα Enchilassagna είναι τα Λαζάνια αλά Mexico και αποτελούν τον πιο επικό συνδυασμό μεξικάνικης και ιταλικής κουζίνας! Σε αυτή την συνταγή θα τα κάνουμε έξτρα τυρένια με τορτίγιες καλαμποκιού, τυρί cheddar, ΒBQ Chili Con Carne και γουακαμόλε! Ένα must try γεύμα, που θα σας μαγέψει! Πηγή: Stef J.Koukas “Your Favorite BBQ Buddy from Greece” Υλικά 1kg […]

Διάβασε περισσότερα..

Ψάχνεις τι θα ψήσεις για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι; Σου έχω την λύση αργοψημένο Pulled Pork (ξεψαχνισμένο χοιρινό) που λιώνει στο στόμα, με χειμωνιάτικα μπαχαρικά, σιρόπι σφενδάμου και καφέ! Πηγή: Stef J.Koukas “Your Favorite BBQ Buddy from Greece” Υλικά 2kg Χοιρινός Λαιμός ή Σπάλα 3 κ.σ. Ginger Τριμμένο 2 κ.σ. Κανέλα σε σκόνη 1 κ.σ. Κάρδαμο σε […]

Διάβασε περισσότερα..

Θες να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου με την πιο θεαματική συνταγή για BBQ? Είσαι στο σωστό μέρος! ‘Ώρα να καπνίσεις ένα ολόκληρο μοσχαρίσιο κότσι (Osso Buco / Οσομπούκο) το σχήμα του οποίου θυμίζει το σφυρί του υπερήρωα της Marvel, Thor. Θα χρειαστείς αρκετή υπομονή αλλά θα στο ανταποδώσει με μοναδική γεύση και απίστευτα μαλακή υφή! […]

Διάβασε περισσότερα..

Ίσως η καλύτερη γαρνιτούρα για κρεατικά που μπορείς να δοκιμάσεις! Η συνταγή είναι απλή και εύκολη, με απλά καθημερινά υλικά που θα απογειώσουν την επόμενη μπριζόλα ή το burger σου! Πηγή: Stef J.Koukas “Your Favorite BBQ Buddy from Greece” Υλικά 3 Κρεμμύδια (Κόκκινα) 200ml Ξύδι (από Κόκκινο Κρασί) 100g Σιρόπι Σφενδάμου ή Ζάχαρη Καστανή 30g Θαλασσινό […]

Διάβασε περισσότερα..

Αυτά τα σουβλάκια θα σε ταξιδέψουν! Η Ελληνική παράδοση πάει κρουαζιέρα στην Trinidad, Cancún και Κούβα! σου! Πηγή: Stef J.Koukas “Your Favorite BBQ Buddy from Greece” Υλικά 2 kg Κοτόπουλο Στήθος 3 κ.σ. Γλυκιά πάπρικα (Flakes ή Μπούκουβο για πιο πικάντικο) 60mL Σιρόπι Αγαύης 40mL Λευκό Ρούμι Χυμός από 1 Lime 2 Πιπεριές Κόκκινες 1 κ.σ. […]

Διάβασε περισσότερα..

Αυτές οι λαχταριστές BBQ μπουκίτσες θα σε ξετρελάνουν! Καυτερές πιπεριές γεμιστές με κοτόπουλο, καλαμπόκι, τυρί κρέμα και Cheddar για να συνοδέψεις οποιοδήποτε BBQ τραπέζι σου! Πηγή: Stef J.Koukas “Your Favorite BBQ Buddy from Greece” Υλικά 10 Πιπεριές Jalapeño 500 g Kοτόπουλο (Φιλέτο στήθος) 20 φέτες Bacon (Ιταλικό, λεπτό bacon από πανσέτα, όχι ζαμπονέ) 1 κονσέρβα Καλαμπόκι […]

Διάβασε περισσότερα..

Γλυκά, πικάντικα και κολλώδη χοιρινά παϊδάκια ψημένα πανεύκολα στην ηλεκτρική σούβλα του μπάρμπεκιου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μαρινάρετε σωστά το κρέας, να το ψήσετε αργά και στο τελείωμα να το πασαλείψετε με την ασιάτικη σάλτσα μπάρμπεκιου για να αποκτήσει καραμελένιο γλασάρισμα. Μια γρήγορη συνταγή που θα σας κάνει να γλείφετε και […]

Διάβασε περισσότερα..

Σου έχουμε την πιο εύκολη συνταγή για να ψήνεις πάντα τέλεια την μπριζόλα Τόμαχοκ στην ψησταριά σου. Η Τόμαχοκ είναι κατά πολλούς η καλύτερη και πιο εντυπωσιακή μοσχαρίσια κοπή μοσχαρίσιας γιατί έχει λαχταριστή, ζουμερή γεύση και ένα μακρύ κόκκαλο που θυμίζει τσεκούρι Tomahawk. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια κλασσική μπριζόλα Rib–eye με μεγάλο κόκκαλο, τρυφερό κρέας […]

Διάβασε περισσότερα..

Η διάσημη πράσινη, Αργεντίνικη σάλτσα Τσιμιτσούρι, φτιάχνεται από μαϊντανό, σκόρδο, νιφάδες τσίλι, ξύδι και ελαιόλαδο και συνδυάζεται μοναδικά με κρεατικά! Αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό για μοσχαρίσιες κοπές όπως flat iron, flank & skirt steak. Ταιριάζει επίσης σε κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, γαρίδες και λαχανικά. Υλικά 2 φλιτζάνια Μαϊντανό Φρέσκο 5 σκελίδες Σκόρδου 2 κ.σ. Κρεμμύδι Κόκκινο […]

Διάβασε περισσότερα..

Κιλότο μαγειρεμένο στην γάστρα Το κιλότο είναι το κομμάτι του μοσχαρίσιου κρέατος που βρίσκεται πάνω από το Στρογγυλό και την Ουρά, είναι μέτριας περιεκτικότητας σε λίπος και μικρής σε κολλαγόνο για αυτό θεωρείται ιδανικό για μαγειρευτά κατσαρόλας! Σε αυτή την συνταγή θα σιγομαρειρέψουμε μέσα στην ψησταριά μας το κιλότο! Πώς; Μα φυσικά μέσα σε μαντεμένια […]

Διάβασε περισσότερα..