Έχεις βαρεθεί τα απλά hot dog? Chorizo Beef Dog είναι για σένα! Μια τριπλή κρεατένια απόλαυση με λουκάνικο chorizo, κιμά ξηρής ωρίμανσης και ιταλικό bacon σε λαχταριστό ψωμάκι. Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά 6 Λουκάνικα Chorizo 2kg Μοσχαρίσιος Κιμάς ξηρής ωρίμανσης 12 φέτες Prosciutto / Bacon Ιταλίας Σάλτσα Apricot της Traeger®️ Μπαχαρικά Beef Rub της Traeger®️ […]

Διάβασε περισσότερα..

Μεγάλο, ζουμερό και λαχταριστό μοσχαρίσιο μπιφτέκι γεμιστό με μείγμα τυριών! Μια πραγματικά πεντανόστιμη και πανεύκολη συνταγή που θα εντυπωσιάσει συγγενείς και φίλους! Κάθε «Τυροβόμβα» βγάζει 4 μπαμπάτσικες (6 κανονικές) μερίδες. Ιδανική πρόταση: Να σερβίρεις την τυροβόμβα μέσα σε ψωμάκια brioche για burger και όλοι θα γλείφουν τα δάχτυλά τους! Υλικά 1kg Μοσχαρίσιος Κιμάς (περασμένος 2 […]

Διάβασε περισσότερα..

Καλοκαίρι χωρίς Γεμιστά, γίνεται; Εεεε… Δεν γίνεται! Για αυτό σου έχουμε μια δροσερή ελαφρώς πειραγμένη εκδοχή των παραδοσιακών μας γεμιστών με νότες από Μεξικό.. Γεμιστά με αρωματικό κιμά, ρύζι, με κόλιανδρο και Lime! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά 6 Πιπεριές 6 Ντομάτες (σφιχτές) 500g Ρύζι Καρολίνα 1kg Μοσχαρίσιος Κιμάς Κρεμμύδια (shallots) Χοντρό Αλάτι Μεσολογγίου με Σκόρδο […]

Διάβασε περισσότερα..

Καλό το απλό τοστ αλλά σαν τον Croque Monsieur δεν είναι! Αν το φτιάξεις δε στην ψησταριά σου θα γίνει ακόμη νοστιμότερο αφού θα έχει έξτρα καπνιστό άρωμα και γεύση. Το Croque Monsieur είναι ιδανικό για πρωινό, brunch αλλά και σαν ελαφρύ μεσημεριανό ή βραδινό. Εδώ σου έχουμε μια πιο “ελαφριά” εκδοχή χωρίς μπεσαμέλ που […]

Διάβασε περισσότερα..

Μερικοί τρελαίνονται για Bloody Mary! Σε άλλους θυμίζει ντοματόσουπα και δεν το επιλέγουν σαν κοκτειλ! Όμως όλοι θα ξετρελαθούν όταν το παντρέψουνε με ΚΡΕΑΣ! Η έγχυση αυτής της σάλτσας και της μαρινάδας θα απογειώσει το BBQ της Κυριακής σου! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά 1kg Μοσχαρίσιο Διάφραγμα (Skirt Steak) Σέλερι, 15 κλωνάρια 100g Λιαστή Ντομάτα 1 […]

Διάβασε περισσότερα..

Chili over the Top!

Καπνιστό σιγομαγειρεμένο dip από κιμά με την πιο φρέσκια μέθοδο Over the Top Chili! Με την μέθοδο αυτή το κρέας καπνίζεται πιο αποτελεσματικά, χωρίς να παραμαγειρεύεται, διατηρώντας ένα υπέροχο ζουμερό δάγκωμα ενώ όλα τα πεντανόστιμα “drippings” καταλήγουν μέσα στην σάλτσα και δεν έχουμε απώλειες! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά 2kg Μοσχαρίσιος Κιμάς, ξηρής ωρίμανσης 200g Πίκλα […]

Διάβασε περισσότερα..

Αν έχεις δοκιμάσει Brisket σίγουρα το έχεις αγαπήσει. Ένα ζουμερό και λαχταριστό μοσχαρίσιο κομμάτι (στήθος) πλούσιο σε ενδομυϊκό λίπος που ψήνεται και καπνίζεται αργά σε χαμηλή θερμοκρασία (low n slow – για περίπου 1.5 ώρα το κιλό), ώστε να αποκτήσει αξεπέραστη καπνιστή γεύση, να μαυρίσει εξωτερικά (bark) και εσωτερικά να αποκτήσει ροζ χρώμα. Αν και […]

Διάβασε περισσότερα..

Για τους λάτρεις του μπάρμπεκιου αυτή είναι η πραγματική πίτσα καθώς συνδυάζει μια premium και ζουμερή κοπή κρέατος με τα πεντανόστιμα υλικά μιας πίτσας! “Pizza Romana” λοιπόν χωρίς ζύμη στην βάση της αλλά με μια λαχταριστή, ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα flat iron και με λαχταριστά toppings από πάνω! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά 600g Μοσχαρίσιο Steak flat […]

Διάβασε περισσότερα..

Καθ’ όλη την διάρκεια της Σαρακοστής όλοι οι φανατικοί ψήστες αναρωτιούνται “Τι να ψήσω το Πάσχα στην ψησταριά μου;”. Με αφορμή μια από τις πιο παραδοσιακές γιορτές ψησίματος στην Ελλάδα, σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε τις πιο δημοφιλείς και κλασσικές επιλογές; Τι να ψήσεις το Πάσχα Αρνί / Κατσίκι (Ολόκληρο / Μισό / Μπούτι) Παϊδάκια […]

Διάβασε περισσότερα..

Ramen σημαίνει noodles σε σούπα, με ένα σωρό toppings! Εμείς επιλέξαμε noodles king size με toppings ψητά Μοσχαρίσια Παϊδάκια και πικάντικα αυγά! Και όλα αυτά τα κάναμε εύκολα και πενατνόστιμα στα κάρβουνα! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά Για τα Παϊδάκια 1kg Μοσχαρίσια Short Ribs (Asado De Tira – λεπτές λωρίδες στηθοπλευράς) 100mL Yuzu Ponzu ή Teriyaki […]

Διάβασε περισσότερα..