Μην αφήσεις το όνομα αυτής της φανταστικής συνταγής να σε φρικάρει! Δεν πρόκειται για αυγά αρμαντίλλο αλλά για λαχταριστά πικάντικα ρολάκια μοσχαρίσιου κιμά γεμιστά με τυρί, που θα σε ξετρελάνουν! Πηγή:  Stefanos Koukas  Υλικά 500g Μοσχαρίσιο Κιμά (περασμένος δύο φορές) 5 Καυτερές πράσινες πιπεριές Jalapeño 250g Τυρί κρέμα Μίγμα Μπαχαρικών Steak Seasoning, της Jack Daniel’s®️ […]

Διάβασε περισσότερα..

Ψήνεσαι για μπέρκερ με σάλτσα από ουίσκι Jack Daniel’s®; Σου έχουμε την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για να ετοιμάσεις λαχταριστά Burger, στην ψησταριά σου και να τα απολαύσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου! Υλικά (για 5 – 6 μπέργκερ) 1 kg Μοσχαρίσιο Κιμά 4 Αυγά 2 Ξερά Κρεμμύδια (κόκκινα) Ξερό Ψωμί ή Φρυγανιά Βούτυρο Μαρούλι […]

Διάβασε περισσότερα..

Μοσχαρίσιοι κεφτέδες γεμιστοί με τριπλό τυρί, νόστιμη σάλτσα ντομάτας και έντονες νότες καπνού, για σοβαρούς ψήστες! Η συνταγή του καλοκαιριού που πρέπει να δοκιμάσεις άμεσα στην ψησταριά σου. Πηγή:  Stefanos Koukas  Υλικά 1kg Μοσχαρίσιο Κιμά (από Λάπα) 9 Τυράκια Mini Babybel (Εναλλακτικά: 180g Τριμμένο Ένταμ) Μίγμα Μπαχαρικών Another Greek in the Wall της Rock n’ […]

Διάβασε περισσότερα..

Τα Short Ribs ή αλλιώς τα μοσχαρίσια «παϊδάκια» που λιώνουν και ξεκολλάνε μόνα τους από το κόκαλο, είναι το καλύτερο κομμάτι για αυθεντικό smokey bbq. Εδώ θα δούμε πως θα κάνουμε λαχταριστές, καραμελωμένες και καπνιστές μπουκίτσες από τις άκρες αυτού του κομματιού! Τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες συνταγές! Απλά δοκιμάστε την! Πηγή: Stef J.Koukas “Your […]

Διάβασε περισσότερα..

Τα Short Ribs είναι το πιο κατάλληλο κομμάτι κρέατος για αργό – σιγανό (low n slow) ψήσιμο, πεντανόστιμο και γεμάτο αρώματα από μπαχαρικά και φυσικό ξύλο! Απαιτεί αρκετή υπομονή καθώς χρειάζεται πάνω από 12 ώρες για να ετοιμαστεί, όμως η γεύση του και τα «κομπλιμέντα στον ψήστη» θα σας ανταμείψουν και με το παραπάνω! Ας […]

Διάβασε περισσότερα..

Το Smash Burger μετά την εμφάνισή του στις αλυσίδες fast food της Αμερικής κάπου στο 2007 έχει γίνει ο νέος, γρήγορος και γευστικός τρόπος για να απολαύσει ο καθένας το γνωστό σε όλους Burger. Πάμε να δούμε τι θα βάλουμε ανάμεσα στα λαχταριστά brioche ψωμάκια μας για να απογειώσουμε το Burger στο σπίτι αλλά και […]

Διάβασε περισσότερα..

Το μοσχαράκι κοκκινιστό είναι η επιτομή του μαμαδίστικου φαγητού! Πειράξαμε λίγο την συνταγή, χρησιμοποιώντας μοσχαρίσια παϊδάκια και προσθέσαμε βαλσάμικο. Χρειαστήκαμε 20 λεπτά για την προετοιμασία των υλικών, περίπου 2 ώρες για το μαγείρεμα και μόλις 5 λεπτά για να το απολαύσουμε! Το κρέας γίνεται σούπερ μαλακό και τα κρεμμύδια καραμελώνουν τέλεια! Ό,τι πρέπει δηλαδή για […]

Διάβασε περισσότερα..

Η μοσχαρίσια μπριζόλα και το σκορδοβούτυρο, είναι αδιαμφισβήτητα από τους πιο νόστιμους και ταιριαστούς συνδυασμούς, που μπορείτε να δοκιμάσετε! Σε αυτή την συνταγή, θα απογειώσουμε την γεύση τους, ψήνοντας ζουμερές μπριζόλες με την «αχάστη» μέθοδο του Reverse Searing (αντίστροφο “θωράκισμα”) και εμπλουτίζοντας το Σκορδοβούτορο, με φρέσκα μυρωδικά και γνήσια, παλαιωμένη παρμεζάνα! Πηγή:  Stefanos Koukas  Υλικά […]

Διάβασε περισσότερα..

Το Τσίλι κον Κάρνε (που στα ισπανικά σημαίνει κρέας με πιπεριές τσίλι) είναι το φαγητό με τις περισσότερες «μυστικές» συνταγές στην Αμερική! Το φαγητό που ο κάθε “American Dad” έχει στόχο να τελειοποιήσει και να κερδίσει τους γείτονες στον ετήσιο διαγωνισμό της πόλης. Σιγομαγειρεμένος ή καπνισμένος μοσχαρίσιος κιμάς σε καυτερή σάλτσα! Σε αυτή την εκδοχή […]

Διάβασε περισσότερα..

Μια συνταγή που θα σας κάνει να γλείφετε και τα δάχτυλα σας και που βασίζεται σε μια κλασική ψητή λιχουδιά που έχει λατρευτεί στην Αμερική. Εκεί, ειδικά όταν φτιάχνεται από μοσχαρίσιο λαιμό ή ελιά τις αποκαλούν «Οι καμένες γωνίτσες του φτωχού». Σε αυτή την εκδοχή έχουμε ανεβασμένο επίπεδο ποιότητας καθώς χρησιμοποιούμε μοσχαρίσιο στήθος ξηρής ωρίμανσης […]

Διάβασε περισσότερα..