Μοσχάρι
Συνταγές με βασικό υλικό το μοσχαρίσιο κρέας ψημένο στο μπάρμπεκιου. Απολαύστε λαχταριστά μοσχαρίσια κομμάτια κρέατος, μαριναρισμένα ή μη, με διάφορες σάλτσες και γαρνιτούρες.
Μην αφήσεις το όνομα αυτής της φανταστικής συνταγής να σε φρικάρει! Δεν πρόκειται για αυγά αρμαντίλλο αλλά για λαχταριστά πικάντικα ρολάκια μοσχαρίσιου κιμά γεμιστά με τυρί, που θα σε ξετρελάνουν! Πηγή: Stefanos Koukas Υλικά 500g Μοσχαρίσιο Κιμά (περασμένος δύο φορές) 5 Καυτερές πράσινες πιπεριές Jalapeño 250g Τυρί κρέμα Μίγμα Μπαχαρικών Steak Seasoning, της Jack Daniel’s®️ […]
Burger με σάλτσα από Ουίσκι Jack Daniel’s
02/08/2023Ψήνεσαι για μπέρκερ με σάλτσα από ουίσκι Jack Daniel’s®; Σου έχουμε την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για να ετοιμάσεις λαχταριστά Burger, στην ψησταριά σου και να τα απολαύσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου! Υλικά (για 5 – 6 μπέργκερ) 1 kg Μοσχαρίσιο Κιμά 4 Αυγά 2 Ξερά Κρεμμύδια (κόκκινα) Ξερό Ψωμί ή Φρυγανιά Βούτυρο Μαρούλι […]
Καπνιστοί Κεφτέδες, γεμιστοί με Τυρί
04/07/2023Μοσχαρίσιοι κεφτέδες γεμιστοί με τριπλό τυρί, νόστιμη σάλτσα ντομάτας και έντονες νότες καπνού, για σοβαρούς ψήστες! Η συνταγή του καλοκαιριού που πρέπει να δοκιμάσεις άμεσα στην ψησταριά σου. Πηγή: Stefanos Koukas Υλικά 1kg Μοσχαρίσιο Κιμά (από Λάπα) 9 Τυράκια Mini Babybel (Εναλλακτικά: 180g Τριμμένο Ένταμ) Μίγμα Μπαχαρικών Another Greek in the Wall της Rock n’ […]
Μοσχαρίσια Dino Rib Burnt Ends
23/06/2023Τα Short Ribs ή αλλιώς τα μοσχαρίσια «παϊδάκια» που λιώνουν και ξεκολλάνε μόνα τους από το κόκαλο, είναι το καλύτερο κομμάτι για αυθεντικό smokey bbq. Εδώ θα δούμε πως θα κάνουμε λαχταριστές, καραμελωμένες και καπνιστές μπουκίτσες από τις άκρες αυτού του κομματιού! Τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες συνταγές! Απλά δοκιμάστε την! Πηγή: Stef J.Koukas “Your […]
Καπνιστά Μοσχαρίσια Short Ribs
20/05/2023Τα Short Ribs είναι το πιο κατάλληλο κομμάτι κρέατος για αργό – σιγανό (low n slow) ψήσιμο, πεντανόστιμο και γεμάτο αρώματα από μπαχαρικά και φυσικό ξύλο! Απαιτεί αρκετή υπομονή καθώς χρειάζεται πάνω από 12 ώρες για να ετοιμαστεί, όμως η γεύση του και τα «κομπλιμέντα στον ψήστη» θα σας ανταμείψουν και με το παραπάνω! Ας […]
Το Smash Burger μετά την εμφάνισή του στις αλυσίδες fast food της Αμερικής κάπου στο 2007 έχει γίνει ο νέος, γρήγορος και γευστικός τρόπος για να απολαύσει ο καθένας το γνωστό σε όλους Burger. Πάμε να δούμε τι θα βάλουμε ανάμεσα στα λαχταριστά brioche ψωμάκια μας για να απογειώσουμε το Burger στο σπίτι αλλά και […]
Το μοσχαράκι κοκκινιστό είναι η επιτομή του μαμαδίστικου φαγητού! Πειράξαμε λίγο την συνταγή, χρησιμοποιώντας μοσχαρίσια παϊδάκια και προσθέσαμε βαλσάμικο. Χρειαστήκαμε 20 λεπτά για την προετοιμασία των υλικών, περίπου 2 ώρες για το μαγείρεμα και μόλις 5 λεπτά για να το απολαύσουμε! Το κρέας γίνεται σούπερ μαλακό και τα κρεμμύδια καραμελώνουν τέλεια! Ό,τι πρέπει δηλαδή για […]
Cowboy Steak με Παρμεζάνα Σκορδοβούτυρο
22/03/2023Η μοσχαρίσια μπριζόλα και το σκορδοβούτυρο, είναι αδιαμφισβήτητα από τους πιο νόστιμους και ταιριαστούς συνδυασμούς, που μπορείτε να δοκιμάσετε! Σε αυτή την συνταγή, θα απογειώσουμε την γεύση τους, ψήνοντας ζουμερές μπριζόλες με την «αχάστη» μέθοδο του Reverse Searing (αντίστροφο “θωράκισμα”) και εμπλουτίζοντας το Σκορδοβούτορο, με φρέσκα μυρωδικά και γνήσια, παλαιωμένη παρμεζάνα! Πηγή: Stefanos Koukas Υλικά […]
Chili Con Carne με Σοκολάτα Υγείας
16/03/2023Το Τσίλι κον Κάρνε (που στα ισπανικά σημαίνει κρέας με πιπεριές τσίλι) είναι το φαγητό με τις περισσότερες «μυστικές» συνταγές στην Αμερική! Το φαγητό που ο κάθε “American Dad” έχει στόχο να τελειοποιήσει και να κερδίσει τους γείτονες στον ετήσιο διαγωνισμό της πόλης. Σιγομαγειρεμένος ή καπνισμένος μοσχαρίσιος κιμάς σε καυτερή σάλτσα! Σε αυτή την εκδοχή […]
Μια συνταγή που θα σας κάνει να γλείφετε και τα δάχτυλα σας και που βασίζεται σε μια κλασική ψητή λιχουδιά που έχει λατρευτεί στην Αμερική. Εκεί, ειδικά όταν φτιάχνεται από μοσχαρίσιο λαιμό ή ελιά τις αποκαλούν «Οι καμένες γωνίτσες του φτωχού». Σε αυτή την εκδοχή έχουμε ανεβασμένο επίπεδο ποιότητας καθώς χρησιμοποιούμε μοσχαρίσιο στήθος ξηρής ωρίμανσης […]