Υλικά 340g Σοκολάτα Κουβερτούρα 150g Βούτυρο Αγελαδινό 1 κούπα τσαγιού Ζάχαρη 1 κούπα τσαγιού Αμυγδαλόψιχα (τριμμένη) 5 Αυγά 50ml Ηλιέλαιο 1 κ.γλ. Μπέικιν Πάουντερ Άχνη Ζάχαρη για το σερβίρισμα Οδηγίες 1. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο. 2. Την αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε σησαμέλαιο. 3. Χτυπάμε στο μίξερ τα […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά Για την Μαρινάδα 4 κ.σ. Φρέσκο χυμό λεμονιού 4 κ.σ. Μουστάρδα 4 κ.σ. μέλι 4 κ.σ Σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 1 κ.γ. Σκόρδο σε σκόνη 1 κ.γ Πιπέρι φρεσκοτριμμένο Για τον Σολωμό 1 Ολόκληρο φιλέτο σολομού, με το δέρμα 120ml Ελαιόλαδο ½ κ.γ. Πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 ½ κ.γ. Αλάτι χοντροκομμένο 1 Πλάκα κέδρου (μουλιασμένη στο νερό […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά για 4 – 6 άτομα 2 Μπριζόλες (πάχους: περίπου 2 δάχτυλα η μια) Ελαιόλαδο παρθένο Χοντρό Αλάτι Πιπέρι φρεσκοτριμμένο 2 κ.σ. Soya sauce 2 κ.σ. Ελαιόλαδο Σκόρδο, 1 σκελίδα σπασμένη Δενδρολίβανο (1 κλαδάκι) 1/3 φλιτζάνι Ξύδι βαλσάμικο ½ κ.σ. Ζάχαρη Ρόκα (2 ματσάκια) Παρμεζάνα σε φλούδες, 1 φλιτζάνι Οδηγίες 1. Βάλτε το Rib – […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1 Ολόκληρο κοτόπουλο (περίπου 2kg) Αλάτι & Πιπέρι φρεσκοτριμμένο ½ Λεμόνι 4 κ.σ. Ελαιόλαδο Σκόρδο (1 σκελίδα) Δενδρολίβανο (2 κλαδάκια) & Θυμάρι 1 Μπύρα κουτάκι (θερμοκρασία δωματίου) 1 φλιτ ροκανίδια chips (πχ. Hickory, μουλιασμένα σε νερό για τουλάχιστον 30’) Οδηγείες 1. Πλύνετε το κοτόπουλο καλά, μέσα έξω με κρύο νερό και στεγνώστε το με […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 350 g Μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκκαλο κομμένη σε λωρίδες ¼ Μεγάλο άσπρο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες ½ Μεσαία πράσινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες ½ Μεσαία κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες 2 φέτες φρέσκο λάϊμ 4 tortillas από αλεύρι (20 εκατοστά) 4 κ.σ. Sour Cream 4 κ.σ. Σάλτσα Original της Mississippi Barbeque […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 2 Μεσαίες κόκκινες γλυκές πιπεριές 3 γλυκοπατάτες (κομμένες σε κύβους) 1 Μεσαίο κόκκινο κρεμμύδι 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι θυμάρι 1 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι 2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο 2 κουταλιές τριμμένο δενδρολίβανο 1 μικρή κολοκύθα ξεφλουδισμένη, σε κύβους 1 μεσαίου μεγέθους πατάτα, ξεφλουδισμένη, σε κύβους. Οδηγίες 1. Προθερμάνετε την ψησταριά σε μεσαία […]

Διάβασε περισσότερα..

Μέθοδος : Ξύλο Cedar για Σολωμό Χρόνος ετοιμασίας : 60 λεπτά Οι σανίδες από κόκκινο κέδρο είναι οι πιο κοινές που χρησιμοποιούνται. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά , αυτή η μέθοδος δίνει λεπτή και βαθιά καπνιστή γεύση στον σολομό. Για να χρησιμοποιήστε την σανίδα , μουσκέψτε την με νερό, χυμό, μπύρα η κρασί για τουλάχιστον μία ώρα […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά  600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος αλάτι πιπέρι 1 μαρούλι 1 αγγούρι 2 ντομάτες 1 κόκκινο κρεμμύδι 4 φέτες τυρί τσένταρ 4 ψωμάκια μπέργκερ Για το ντρέσινγκ  250 ml μαγιονέζα 3 κ.σ. BBQ σως Για τις τηγανιτές πατάτες 1 κιλό μικρές πατάτες ½ ματσάκι θυμάρι 1 λεμόνι οργανικής καλλιέργειας 50 ml σταφυλέλαιο αλάτι πιπέρι Οδηγίες για ψήσιμο […]

Διάβασε περισσότερα..