Υλικά 500g μεγάλες γαρίδες χωρίς κέλυφος 800-900g ζύμη για πίτσα (σπιτική ή έτοιμη) 2 κσ. Λάδι Αλεύρι για τη ζύμη 1 βαζάκι πέστο βασιλικού (περίπου 200γρ) 200g κατσικίσιο τυρί ή μοτσαρέλα, κομμένο σε κυβάκια 8 λιαστές ντομάτες σε λάδι, κομμένες σε λεπτές λωρίδες Για τη μαρινάδα 1 κ.σ. λάδι 1 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα 1 κ.γ. […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά για 4 άτομα Για τη σως 4 φέτες μπέικον 1 cm περίπου, κομμένες σε κύβους 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο 125 ml κέτσαπ 60 ml μελάσα 4 κουταλιές της σούπας κανέλα 60 ml ουίσκι 2 κουταλιές της σούπας σως Γουόρτσεστερ 1 σταγόνα ταμπάσκο ΕΠΙΠΛΕΟΝ 4 μπούτια κοτόπουλου περίπου 300 gr, […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά για 6 άτομα Για τη σως 125ml κέτσαπ 5 κουταλιές της σούπας Worcestershire 3 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο 1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη 1 ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδας 1 ½ κουταλάκι του γλυκού σως τσίλι Για τον κιμά 1 Kg κιμά γαλοπούλας (κατά προτίμηση μπούτι) 4 κουταλιές της σούπας ψιλoκομμένα κρεμμυδάκια […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 3/4 φλιτ σάλτσα μπάρμπεκιου Original – Mississippi Barbeque Sauce® 1/2 φλιτ σάλτσα ντομάτας 1/2 φλιτζάνι ξίδι μήλου 1/3 φλιτ καφέ ζάχαρη 1 μακρύ κόκκινο τσίλι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, θρυμματισμένες 2 κουταλάκια του γλυκού καπνιστή πάπρικα 1,5 Kg χοιρινά παϊδάκια αμερικανικού τύπου 3 σταγόνες υγρό καπνίσματος, Natural Hickory – Colgin® Οδηγίες 1. Προσθέστε τη […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 2 ψάρια Λαβράκι ½ φλιτζάνι μαγιονέζα ¼ φλιτζάνι μουστάρδα ¼ κ.γ. υγρό καπνίσματος, Natural Hickory – Colgin® Χυμός λεμονιού Σκόρδο Οδηγίες 1. Πλένετε τα ψάρια και τα στεγνώνετε, σκουπίζοντας ταμποναριστά με χαρτί κουζίνας. 2. Μαρινάρετε τα ψάρια με σκόρδο. 3. Σε ένα βάζο, βάζετε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το υγρό καπνίσματος και τον χυμό […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 340g Σοκολάτα Κουβερτούρα 150g Βούτυρο Αγελαδινό 1 κούπα τσαγιού Ζάχαρη 1 κούπα τσαγιού Αμυγδαλόψιχα (τριμμένη) 5 Αυγά 50ml Ηλιέλαιο 1 κ.γλ. Μπέικιν Πάουντερ Άχνη Ζάχαρη για το σερβίρισμα Οδηγίες 1. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο. 2. Την αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε σησαμέλαιο. 3. Χτυπάμε στο μίξερ τα […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά Για την Μαρινάδα 4 κ.σ. Φρέσκο χυμό λεμονιού 4 κ.σ. Μουστάρδα 4 κ.σ. μέλι 4 κ.σ Σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 1 κ.γ. Σκόρδο σε σκόνη 1 κ.γ Πιπέρι φρεσκοτριμμένο Για τον Σολωμό 1 Ολόκληρο φιλέτο σολομού, με το δέρμα 120ml Ελαιόλαδο ½ κ.γ. Πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 ½ κ.γ. Αλάτι χοντροκομμένο 1 Πλάκα κέδρου (μουλιασμένη στο νερό […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά για 4 – 6 άτομα 2 Μπριζόλες (πάχους: περίπου 2 δάχτυλα η μια) Ελαιόλαδο παρθένο Χοντρό Αλάτι Πιπέρι φρεσκοτριμμένο 2 κ.σ. Soya sauce 2 κ.σ. Ελαιόλαδο Σκόρδο, 1 σκελίδα σπασμένη Δενδρολίβανο (1 κλαδάκι) 1/3 φλιτζάνι Ξύδι βαλσάμικο ½ κ.σ. Ζάχαρη Ρόκα (2 ματσάκια) Παρμεζάνα σε φλούδες, 1 φλιτζάνι Οδηγίες 1. Βάλτε το Rib – […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1 Ολόκληρο κοτόπουλο (περίπου 2kg) Αλάτι & Πιπέρι φρεσκοτριμμένο ½ Λεμόνι 4 κ.σ. Ελαιόλαδο Σκόρδο (1 σκελίδα) Δενδρολίβανο (2 κλαδάκια) & Θυμάρι 1 Μπύρα κουτάκι (θερμοκρασία δωματίου) 1 φλιτ ροκανίδια chips (πχ. Hickory, μουλιασμένα σε νερό για τουλάχιστον 30’) Οδηγείες 1. Πλύνετε το κοτόπουλο καλά, μέσα έξω με κρύο νερό και στεγνώστε το με […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 350 g Μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκκαλο κομμένη σε λωρίδες ¼ Μεγάλο άσπρο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες ½ Μεσαία πράσινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες ½ Μεσαία κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες 2 φέτες φρέσκο λάϊμ 4 tortillas από αλεύρι (20 εκατοστά) 4 κ.σ. Sour Cream 4 κ.σ. Σάλτσα Original της Mississippi Barbeque […]

Διάβασε περισσότερα..