Υλικά 10 φιλετάκια Μπούτι Κοτόπουλου (χωρίς κόκκαλο) 1 κ.σ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ. Αλάτι 1/4 κ.γ. Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι Μεταλλικά Σουβλάκια Υλικά για την Σάλτσα 1 Κύβο Ζωμό Κοτόπουλου 3 κ.σ. Σάλτσας Σόγιας (Soy Sauce) 3 κ.σ. Κρασί Ρυζιού Mirin 2 κ.σ. Φρέσκο Χυμό Λεμόνι 1 κ.σ. Καστανή Ζάχαρη 1 κ.γ. Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι Οδηγίες Τοποθετήστε μέσα σε […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 2.25 Kg ολόκληρο κοτόπουλο Chicken Rub της Traeger®️ 1 κουτάκι μπύρα Οδηγίες 1. Τραβήξτε τις άκρες από τις φτερούγες του κοτόπουλου προς τα πίσω και δέστε τα πόδια του κοτόπουλου μαζί. Καρυκεύστε το κοτόπουλο γενναιόδωρα, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής κοιλότητάς του, με το μείγμα μπαχαρικών Traeger® Chicken Rub. 2. Ανοίξτε το κουτάκι της μπύρας και […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1 ολόκληρο κοτόπουλο (περίπου 1.5 – 2 Kg) 1 φιάλη σάλτσα Stubb’s®  Bar-B-Q 950ml νερό καρύδας 1 κρεμμύδι 2 φλιτζάνια αλεύρι 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 3 κουταλιές της σούπας φυστικέλαιο πιπεριές χαλεπένιο Οδηγίες 1. Προετοιμάζετε το κοτόπουλο χωρίζοντάς το σε 10 κομμάτια (κόψτε κάθε στήθος στο μισό). Συνολικά, θα πρέπει να έχετε 4 […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 10 Φτερούγες κοτόπουλου Αλάτι 50 mL Λάδι Εξοπλισμός Διάφανο δοχείο για Sous Vide Σακούλες κενού αέρος Συσκευή σφραγίσματος τροφίμων Μαντεμένιο Τηγάνι  ή Φλόγιστρο για Searing  Οδηγίες 1. Προθερμάνετε το νερό στο υδατόλουτρο, στους 75°C. 2. Κόψτε κάθε φτερούγα σε τρία τμήματα, κόβοντας στις αρθρώσεις. Απορρίψτε τις άκρες, με το κόκαλο και στη συνέχεια αλατίστε, τα […]

Διάβασε περισσότερα..

ΥΛΙΚΑ 450g Κοτόπουλο (Στήθος – κομμένο σε κύβους) 65gr μείγμα μπαχαρικών Sweet ‘N Sticky Chicken της Not Just BBQ® 3 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών Smoky BBQ Braai της Not Just BBQ® 2 κ.σ. Ελαιόλαδο 1 μεγάλο Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2 μεγάλες Πιπεριές (ψιλοκομμένες) 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 120mL κρέμα γάλακτος 280g ντομάτες κονκασέ 250g Ζυμαρικά Πέννες Παρμεζάνα (προαιρετικά) […]

Διάβασε περισσότερα..

ΥΛΙΚΑ 900 g φτερούγες κοτόπουλου 2 κ.σ. Μπαχαρικά Chicken Rub, της Jack Daniel’s®️ ¼ φλιτζανιού σάλτσα Σάλτσα Original, της Mississippi Barbeque Sauce® 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Σε ένα μπολ τοποθετήστε τις φτερούγες κοτόπουλου και προσθέστε τα Μπαχαρικά Chicken Rub, της Jack Daniel’s®️. Ανακατέψτε καλά μέχρι να επικαλυφθούν πλήρως. 2. Ψήστε τις φτερούγες […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 700g στήθος κοτόπουλο χωρίς κόκαλα 2 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα κατά μήκος 2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 4 κόκκινες πιπεριές ψημένες, χωρίς σπόρους 450g πατάτες, βρασμένες και κομμένες στα τέσσερα 1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση ½ φλιτζάνι μαύρες ελιές Για τη μαρινάδα ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο ½ κουταλάκι, κύμινο (σκόνη) ½ κουταλάκι της […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 4 αυγά 4 φέτες ψωμιού με προζύμι 1 αβοκάντο κομμένο σε κομμάτια ½ κόκκινο τσίλι ψιλοκομμένο 100 γρ λουκάνικο, κομμένο σε κύβους ή φέτες 20 γρ βουτύρου 1 επίπεδο μανιτάρι λεπτοκομμένο σε φέτες φρέσκο κόλιανδρο Εξοπλισμός Φλόγιστρο για searing Συσκευή μαγειρέματος Sous Vide Σακούλες κενού αέρος  Συσκευή σφραγίσματος τροφίμων σε κενό αέρος Οδηγίες Προθερμάνετε […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 16 Μπουτάκια Κοτόπουλου 3 κ.σ. Μέλι 2 κ.σ. Ελαιόλαδο 1 ώριμο ανανά Χυμό από 1 λεμόνι 1 μεγάλο τσίλι Αλάτι Χοντρό Μαύρο πιπέρι Νιφάδες από τσίλι Σάλτσα Smoky BBQ Sauce της Dirty Duck® Οδηγίες 1. Πλύνετε και καθαρίστε το κοτόπουλο. 2. Φτιάξτε μια μαρινάδα, ανακατεύοντας το μέλι, το αλάτι, το χοντρό πιπέρι, το τσίλι και […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 4 φλιτζάνια νερό 2 κουταλιές της σούπας αλάτι ¼ φλιτζάνι ζάχαρη 4 στήθη κοτόπουλου 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου 2 παγάκια Σκεύος Μαντεμένιο Τετράγωνο Τηγάνι – Γκριλ (26.67 x 26.67 cm) – LODGE® Οδηγίες 1. Διαλύστε το αλάτι και τη ζάχαρη στο νερό […]

Διάβασε περισσότερα..