Υλικά

  • 10 Φτερούγες κοτόπουλου
  • Αλάτι
  • 50 mL Λάδι

Εξοπλισμός

Οδηγίες
1. Προθερμάνετε το νερό στο υδατόλουτρο, στους 75°C.
2. Κόψτε κάθε φτερούγα σε τρία τμήματα, κόβοντας στις αρθρώσεις. Απορρίψτε τις άκρες, με το κόκαλο και στη συνέχεια αλατίστε, τα υπόλοιπα κομμάτια.
3. Τοποθετήστε τις φτερούγες σε μια σακούλα κενού αέρος και σφραγίστε τη.
4. Τοποθετήστε τη σακούλα μέσα στο δοχείο του Sous Vide και αφήστε τη να μαγειρευτεί για 7 ώρες.
5. Αφαιρέστε τις φτερούγες κοτόπουλου από τη σακούλα και τσιγαρίστε τις, είτε σε ένα ζεστό μαντεμένιο τηγάνι είτε με το φλόγιστρο για searing μέχρι να αποκτήσουν τραγανή κρούστα

Στην κατηγορία: Κοτόπουλο Συνταγές