Υλικά

Οδηγίες

1. Τραβήξτε τις άκρες από τις φτερούγες του κοτόπουλου προς τα πίσω και δέστε τα πόδια του κοτόπουλου μαζί. Καρυκεύστε το κοτόπουλο γενναιόδωρα, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής κοιλότητάς του, με το μείγμα μπαχαρικών Traeger® Chicken Rub.

2. Ανοίξτε το κουτάκι της μπύρας και τοποθετήστε το κοτόπουλο από πάνω. Βεβαιωθείτε ότι σχεδόν όλο το κουτάκι μπύρας, εκτός από τον πάτο του, είναι τοποθετημένο μέσα στην κοιλότητα του κοτόπουλου.

3. Ρυθμίστε την ψησταριά σας σε θερμοκρασία 175 °C και προθερμάνετε, κλείστε το καπάκι για 15 λεπτά.

4. Στη συνέχεια τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα δίσκο και βάλτε το απευθείας στη σχάρα. Μαγειρέψτε για 60-75 λεπτά ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία του κοτόπουλου φτάσει τους 75 °C στο παχύτερο μέρος του στήθους.

5. Αφαιρέστε το κοτόπουλο από τη σχάρα και αφήστε το να ξεκουραστεί 5-10 λεπτά πριν το κόψετε σε μερίδες για να το σερβίρετε.

 

Στην κατηγορία: Κοτόπουλο Συνταγές