Υλικά

  • 4 αυγά
  • 4 φέτες ψωμιού με προζύμι
  • 1 αβοκάντο κομμένο σε κομμάτια
  • ½ κόκκινο τσίλι ψιλοκομμένο
  • 100 γρ λουκάνικο, κομμένο σε κύβους ή φέτες
  • 20 γρ βουτύρου
  • 1 επίπεδο μανιτάρι λεπτοκομμένο σε φέτες
  • φρέσκο κόλιανδρο

Εξοπλισμός

Οδηγίες

  1. Προθερμάνετε το υδατόλουτρο στους 63°C.
  2. Τοποθετήστε τα αυγά σας, μέσα στη σακούλα κενού αέρος και αφού τις σφραγίσετε, τοποθετήστε τα μέσα στο υδατόλουτρο. Μαγειρέψτε για 1 ½ ώρα.
  3. Σε ένα ζεστό μαντεμένιο τηγάνι, ψήστε το λουκάνικο και προσθέστε τα μανιτάρια, το βούτυρο και το κόκκινο τσίλι.
  4. Με το φλόγιστρο για searing, φρυγανίστε το ψωμί και καψαλίστε το αβοκάντο.
  5. Βάλτε το αβοκάντο, το τσίλι, το λουκάνικο και το μανιτάρι πάνω στο ψωμί.
  6. Αφαιρέστε τα αυγά από το λουτρό και σπάστε τα από πάνω.
  7. Γαρνίρετε με φρέσκο κόλιανδρο.

Στην κατηγορία: Κοτόπουλο Συνταγές