Φτερούγες κοτόπουλο με σάλτσα
ΥΛΙΚΑ
- 900 g φτερούγες κοτόπουλου
- 2 κ.σ. Μπαχαρικά Chicken Rub, της Jack Daniel’s®️
- ¼ φλιτζανιού σάλτσα Σάλτσα Original, της Mississippi Barbeque Sauce®
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο
ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Σε ένα μπολ τοποθετήστε τις φτερούγες κοτόπουλου και προσθέστε τα Μπαχαρικά Chicken Rub, της Jack Daniel’s®️. Ανακατέψτε καλά μέχρι να επικαλυφθούν πλήρως.
2. Ψήστε τις φτερούγες κοτόπουλου σε μέτρια φωτιά για 20 – 25 λεπτά, γυρνώντας τα συχνά, ώστε να μην καούν.
3. Παράλληλα, ανακατέψτε τη σάλτσα Σάλτσα Original, της Mississippi Barbeque Sauce® με το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπολ και προσθέστε τις ψημένες φτερούγες, μέχρι να καλυφθούν καλά από τη σάλτσα. Σερβίρετε τις φτερούγες, ζεστές.