Γιορτινό και γεμάτο γευστικές εκπλήξεις σε κάθε μπουκιά! Το μεθυσμένο χοιρινό που λιώνει στο στόμα, συνοδεύεται από μια πλούσια σάλτσα, γεμάτη κολλαγόνο και αρώματα, επιβραβεύοντας τον τολμηρό ψήστη που αφιέρωσε την μέρα του για να το ετοιμάσει και να το μοιραστεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα! Πηγή:  Stefanos Koukas   Υλικά Μπούτι Χοιρινό (ιδανικά με την […]

Διάβασε περισσότερα..

Πως να φτιάξεις ζουμερό, λαχταριστό και πάντοτε επιτυχημένο Pulled Pork στην ψησταριά σου! Το Pulled Pork ή στα ελληνικά«Μαδημένο Χοιρινό», είναι χοιρινό κρέας που λιώνει πριν καν μπει στο στόμα και πρόκειται να γίνει ημεγαλύτερη ευχαρίστηση για κάθε ψήστη, ανεξάρτητα πόσο έμπειρος είναι. Η διαδικασία είναι εξίσου απολαυστική, καθώς βλέπεις το κρέας να καπνίζεται, μετά […]

Διάβασε περισσότερα..

Τα τραγανά τάκος από 100% τυρί τσένταρ γνωστά και ως ketotacos έχουν γίνει viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τα τελευταία δύο χρόνια! Πρόκειται για μια εναλλακτική πρόταση με ελάχιστους υδατάνθρακες που αρχικά προοριζόταν για να υποκαταστήσει την χρήση της τορτίγιας στην κετογονική δίαιτα. Όμως είναι τόσο λαχταριστά και χορταστικά που θα τα απολαύσει οποιοσδήποτε λάτρης […]

Διάβασε περισσότερα..

Ο πιο δημοφιλής τρόπος ψησίματος για σειρές από χοιρινά παϊδάκια (rack baby back ribs) είναι η μέθοδος 3 – 2 – 1 (3 ώρες κάπνισμα – 2 ώρες ψήσιμο τυλιγμένα – 1 ώρα ψήσιμο). Οι χρόνοι ψησίματος είναι ανάλογοι με το μέγεθος και το πάχος των κρεατικών, συνεπώς δεν είναι απαραίτητο ότι οι χρόνοι ψησίματος […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 4 Χοιρινές Μπριζόλες με κόκκαλο (280 – 340g και πάχους 2.5 cm η κάθε μια) Ελαιόλαδο 1 ½ κ.σ. Αλάτι 1 κ.γ. Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι Υλικά για το Γλάσο ½ φλιτζάνι Ξύδι Βαλσάμικο 2 κ.σ. Καστανή Ζάχαρη 1 κ.σ. Φρέσκο Χυμό Λεμόνι ½ κ.γ. Κύμινο (σε σκόνη) ¼ κ.γ. Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι Υλικά για την Σάλτσα […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1 κιλό χοιρινά παϊδάκια (κοιλιά) 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι σέλινου, τριμμένο 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκους σκόρδου 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα Εξοπλισμός Συσκευή μαγειρέματος Sous vide Σακούλες σφράγισης Συσκευή σφραγίσματος Οδηγίες 1. Προθερμάνετε το υδατόλουτρο στους 62 ° C 2. Τρίψτε τα μπαχαρικά πάνω στο κρέας και […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά ½ φλιτζάνι χυμό μήλου 3 κουταλιές της σούπας μέλι 3 κουταλιές της σούπας μπαχαρικά Pork & Poultry Rub της Traeger®️ ¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας φύλλα θυμάρι ½ κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι 2 φιλέτα χοιρινού κρέατος, χωρίς το δέρμα (250-500 gr) Οδηγίες 1. Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το χυμό […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1 Χοιρινή ωμοπλάτη με κόκαλο (2.5 – 4 Kg) Μπαχαρικά για Pulled Pork, της Not Just BBQ® 2 φλιτζάνια μηλίτη Σάλτσα Original, της Mississippi Barbeque Sauce® Οδηγίες 1. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία της Traeger® ψησταριάς σας, στους 120 °C και προθερμάνετε με κλειστό το καπάκι για 15 λεπτά. 2. Με ένα κοφτερό μαχαίρι καθαρίστε το […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1 κομμάτι από φρέσκια κοιλιά χοιρινού κρέατος (παντσέτα) με το δέρμα (περίπου 2-2.5 Kg) 1 κομμένο χοιρινό φιλέτο χωρίς κόκαλα (περίπου 1-1.5 Kg) 2 κουταλιές της σούπας γύρη μάραθου 2 κουταλιές της σούπας τριμμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο φασκόμηλο 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο 3 σκελίδες σκόρδου […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 450gr χοιρινό κιμά (Χωρισμένος σε 4 κομμάτια) 2 κ.σ. μείγμα για για Burger & Sausage, 200g της Not Just BBQ® 4 φέτες τυρί Τσένταρ 4 ψωμάκια για μπέργκερ Σάλτσα Original της Mississippi Barbeque Sauce® Οδηγίες 1.  Χωρίστε τον κιμά σε τέσσερις μερίδες. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μείγμα για για Burger & Sausage, 200g […]

Διάβασε περισσότερα..