Γευστικά μπέργκερ με χοιρινό κιμά
Υλικά
- 450gr χοιρινό κιμά (Χωρισμένος σε 4 κομμάτια)
- 1 κ.σ. Μαγιονέζα
- 4 φέτες τυρί Τσένταρ
- 4 ψωμάκια για μπέργκερ
- Σάλτσα Original της Mississippi Barbeque Sauce®
Οδηγίες
1. Χωρίστε τον κιμά σε τέσσερις μερίδες. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα και πλάστε τα μπιφτέκια χρησιμοποιώντας μια πρέσα για μπέργκερ.
2. Ετοιμάστε το μπάρμπεκιου για ψήσιμο σε άμεση θερμότητα, περίπου 200 °C.
3. Ψήστε τα μπιφτέκια για περίπου 4-6 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να μην παραμείνει ίχνος ροζ χρώματος στο κιμά. Τοποθετήστε πάνω σε κάθε ψημένο μπιφτέκι, μια φέτα τσένταρ και αφήστε την να λιώσει λίγο.
4. Κόψτε τα ψωμάκια στη μέση και ψήστε τα και από τις δύο πλευρές σε άμεση θερμότητα.
5. Αλείψτε τα ψωμάκια με λίγη από τη σάλτσα Σάλτσα Original της Mississippi Barbeque Sauce® και προσθέστε τα μπιφτέκια με το λιωμένο τσένταρ. Μετά φτιάξτε τα μπέργκερ όπως τα προτιμάτε – προσθέτοντας μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδια ή μπέικον.