Υλικά 1 ολόκληρο κοτόπουλο (περίπου 1.5 – 2 Kg) 1 φιάλη σάλτσα Stubb’s®  Bar-B-Q 950ml νερό καρύδας 1 κρεμμύδι 2 φλιτζάνια αλεύρι 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 3 κουταλιές της σούπας φυστικέλαιο πιπεριές χαλεπένιο Οδηγίες 1. Προετοιμάζετε το κοτόπουλο χωρίζοντάς το σε 10 κομμάτια (κόψτε κάθε στήθος στο μισό). Συνολικά, θα πρέπει να έχετε 4 […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 10 Φτερούγες κοτόπουλου Αλάτι 50 mL Λάδι Εξοπλισμός Διάφανο δοχείο για Sous Vide Σακούλες κενού αέρος Συσκευή σφραγίσματος τροφίμων Μαντεμένιο Τηγάνι  ή Φλόγιστρο για Searing  Οδηγίες 1. Προθερμάνετε το νερό στο υδατόλουτρο, στους 75°C. 2. Κόψτε κάθε φτερούγα σε τρία τμήματα, κόβοντας στις αρθρώσεις. Απορρίψτε τις άκρες, με το κόκαλο και στη συνέχεια αλατίστε, τα […]

Διάβασε περισσότερα..

ΥΛΙΚΑ 450g Κοτόπουλο (Στήθος – κομμένο σε κύβους) 65gr μείγμα μπαχαρικών Sweet ‘N Sticky Chicken της Not Just BBQ® 3 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών Smoky BBQ Braai της Not Just BBQ® 2 κ.σ. Ελαιόλαδο 1 μεγάλο Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2 μεγάλες Πιπεριές (ψιλοκομμένες) 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 120mL κρέμα γάλακτος 280g ντομάτες κονκασέ 250g Ζυμαρικά Πέννες Παρμεζάνα (προαιρετικά) […]

Διάβασε περισσότερα..

ΥΛΙΚΑ 900 g φτερούγες κοτόπουλου 2 κ.σ. Μπαχαρικά Chicken Rub, της Jack Daniel’s®️ ¼ φλιτζανιού σάλτσα Σάλτσα Original, της Mississippi Barbeque Sauce® 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Σε ένα μπολ τοποθετήστε τις φτερούγες κοτόπουλου και προσθέστε τα Μπαχαρικά Chicken Rub, της Jack Daniel’s®️. Ανακατέψτε καλά μέχρι να επικαλυφθούν πλήρως. 2. Ψήστε τις φτερούγες […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 700g στήθος κοτόπουλο χωρίς κόκαλα 2 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα κατά μήκος 2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 4 κόκκινες πιπεριές ψημένες, χωρίς σπόρους 450g πατάτες, βρασμένες και κομμένες στα τέσσερα 1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση ½ φλιτζάνι μαύρες ελιές Για τη μαρινάδα ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο ½ κουταλάκι, κύμινο (σκόνη) ½ κουταλάκι της […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 4 αυγά 4 φέτες ψωμιού με προζύμι 1 αβοκάντο κομμένο σε κομμάτια ½ κόκκινο τσίλι ψιλοκομμένο 100 γρ λουκάνικο, κομμένο σε κύβους ή φέτες 20 γρ βουτύρου 1 επίπεδο μανιτάρι λεπτοκομμένο σε φέτες φρέσκο κόλιανδρο Εξοπλισμός Φλόγιστρο για searing Συσκευή μαγειρέματος Sous Vide Σακούλες κενού αέρος  Συσκευή σφραγίσματος τροφίμων σε κενό αέρος Οδηγίες Προθερμάνετε […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 16 Μπουτάκια Κοτόπουλου 3 κ.σ. Μέλι 2 κ.σ. Ελαιόλαδο 1 ώριμο ανανά Χυμό από 1 λεμόνι 1 μεγάλο τσίλι Αλάτι Χοντρό Μαύρο πιπέρι Νιφάδες από τσίλι Σάλτσα Smoky BBQ Sauce της Dirty Duck® Οδηγίες 1. Πλύνετε και καθαρίστε το κοτόπουλο. 2. Φτιάξτε μια μαρινάδα, ανακατεύοντας το μέλι, το αλάτι, το χοντρό πιπέρι, το τσίλι και […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 4 φλιτζάνια νερό 2 κουταλιές της σούπας αλάτι ¼ φλιτζάνι ζάχαρη 4 στήθη κοτόπουλου 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου 2 παγάκια Σκεύος Μαντεμένιο Τετράγωνο Τηγάνι – Γκριλ (26.67 x 26.67 cm) – LODGE® Οδηγίες 1. Διαλύστε το αλάτι και τη ζάχαρη στο νερό […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά Για το κοτόπουλο 4 μπούτια κοτόπουλου, με το κόκαλο και το δέρμα 1 κουταλιά αλεύρι αραβοσίτου (καλαμποκιού) ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι ¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου 1 κουταλιά ελαιόλαδο Για τη σάλτσα 2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο, σε σκόνη 1 λιωμένο κρεμμύδι εσαλότ ¼ κουταλάκι του γλυκού […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1 γαλοπούλα (6 κιλών περίπου) Χυμός μούρων Φυτικό λάδι ή Ελαιόλαδο Για την μαρινάδα 2½ λίτρα νερού (10 φλ.) 1½ φλ. αλάτι 1½ φλ. καστανή ζάχαρη 2 φλ. άσπρο ξηρό κρασί Θυμάρι Κρεμμύδι Σκόρδα κομμένα σε μικρές φέτες Δάφνη Πιπέρι Γαρίφαλο Φλούδα λεμονιού Οδηγίες 1. Μέσα σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα, ρίχνετε όλα τα υλικά […]

Διάβασε περισσότερα..