Μια συνταγή που θα σας κάνει να γλείφετε και τα δάχτυλα σας και που βασίζεται σε μια κλασική ψητή λιχουδιά που έχει λατρευτεί στην Αμερική. Εκεί, ειδικά όταν φτιάχνεται από μοσχαρίσιο λαιμό ή ελιά τις αποκαλούν «Οι καμένες γωνίτσες του φτωχού». Σε αυτή την εκδοχή έχουμε ανεβασμένο επίπεδο ποιότητας καθώς χρησιμοποιούμε μοσχαρίσιο στήθος ξηρής ωρίμανσης […]

Διάβασε περισσότερα..

Βαρέθηκες να ψήνεις την μοσχαρίσια μπριζόλα σου, με τον κλασσικό τρόπο; Χρησιμοποίησε μια μαρινάδα διαφορετική από τα κλασσικά και ψήστες με ιδιαίτερο τρόπο! Μια ιδιαίτερα γουστόζικη συνταγή που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δοκιμάσεις: με δροσερές Μεσογειακές νότες από δενδρολίβανο και γλυκάνισο που μπερδεύονται και δένουν απόλυτα με το σκόρδο, τον καφέ και την μεστή, γεμάτη γεύση […]

Διάβασε περισσότερα..

Τι καλύτερο από ένα μαλακό και τρυφερό μοσχαρίσιο κομμάτι σιγομαγειρεμένο σε μαντεμένια γάστρα, για ένα Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι; Αυτή η συνταγή θα σας ξυπνήσει παιδικές αναμνήσεις! Το “low n slow” μαγείρεμα σε μαντεμένια σκεύη βοηθάει τα ψητά να παραμένουν ζουμερά και να μαλακώνουν πολύ, ώστε να “λιώνουν” όταν κόβονται σε φέτες! Φτιάξτε στην γάστρα σας, […]

Διάβασε περισσότερα..

Ετοιμάζεσαι για χειμερινή εκδρομή; Για Ορειβασία ή μήπως απλά πας στο γυμναστήριο; Σου έχουμε την συνταγή για το απόλυτο, πρωτεϊνούχο, υγιεινό και γρήγορο σνακ που μπορείς να ετοιμάσεις στην ψησταριά σου με καθημερινά υλικά που διατηρείται μέχρι και για δύο εβδομάδες, χωρίς να χάνει την γεύση και το άρωμα του. Το Skirt Steak καταναλώνεται σαν […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 4 Μοσχαρίσιες Μπριζόλες Rib Eye (Πάχους 4 cm η κάθε μια) Ελαιόλαδο 2 κ.σ. Αλάτι 1½ κ.γ. Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι Οδηγίες Προετοιμάστε τη σχάρα της ψησταριάς σας για έμμεσο ψήσιμο, προθερμαίνοντας την σε χαμηλή ένταση, στους 150°C. Για να περιορίσετε τις αναφλέξεις μπορείτε να αφαιρέσετε το λίπος περιμετρικά της μπριζόλας (αφήνοντας τουλάχιστον 0.5 cm). Αλείφετε […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά Για το βούτυρο ½ φλιτζάνι αλατισμένο βούτυρο 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο κρεμμύδια 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο δεντρολίβανο 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο σχοινόπρασο 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο μαϊντανό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι Για […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 680gr Βοδινό κιμά, 80% άπαχο 1 κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. μαύρο πιπέρι 3 κ.σ. Σάλτσα Original, της Mississippi Barbeque Sauce® 4 φέτες τυρί Cheddar 8 φέτες μαγειρεμένο μπέικον 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο λάχανο 3 κ.σ. μαγιονέζα 1 κ.σ. λευκό ξύδι 1 πρέζα ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι Crispy Jalapeños 4 ψωμάκια για μπέργκερ Οδηγίες 1. Ψήστε τα […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1 κιλό κιμά βόειου κρέατος (85% άπαχο) 1 φλιτζάνι μείγμα μπαχαρικών για Burger & Sausage, 200g της Not Just BBQ® Ψημένα ψωμάκια Τυρί τσένταρ Μαρούλι Ντομάτα Μαγιονέζα Οδηγίες 1. Προετοιμάστε την ψησταριά σας για άμεσο ψήσιμο. 2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τον κιμά και το μείγμα μπαχαρικών για Burger & Sausage, 200g της […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά Αλάτι Φρέσκο πιπέρι Μπαχαρικά Steak Seasoning, της Jack Daniel’s®️ Σάλτσα Original, της Mississippi Barbeque Sauce® 4 μπριζόλες Rib-Eye Οδηγίες 1.  Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου σε μέτρια – υψηλή θερμοκρασία, βουρτσίστε τις σχάρες και αλείψτε τις με λάδι, για να αποφύγετε τα κολλήματα. 2.  Αλείφετε τις μπριζόλες και στις δύο πλευρές με λάδι και καρυκεύετε ομοιόμορφα με […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 500g μοσχαρίσιο φιλέτο (Tenderloin) 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο θυμάρι ½ κουταλάκι της σούπας αποξηραμένο σκόρδο 8 σπαράγγια 4 μανιτάρια της επιλογής σας – κομμένα στη μέση Ντοματίνια 125g βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο Εστραγκόν 2 κρόκους αυγού ½ κουταλάκι του γλυκού ξίδι Χυμός λεμονιού Αλάτι Παγωμένο Νερό Για την Ολλαντέζ (Hollandaise)  1. Λιώστε το βούτυρο […]

Διάβασε περισσότερα..