Υλικά

  • 680gr Βοδινό κιμά, 80% άπαχο
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • ½ κ.γ. μαύρο πιπέρι
  • 3 κ.σ. Σάλτσα Original, της Mississippi Barbeque Sauce®
  • 4 φέτες τυρί Cheddar
  • 8 φέτες μαγειρεμένο μπέικον
  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο λάχανο
  • 3 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. λευκό ξύδι
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • ⅓ φλιτζάνι Crispy Jalapeños
  • 4 ψωμάκια για μπέργκερ

Οδηγίες

1. Ψήστε τα μπιφτέκια για 5-7 λεπτά ανά πλευρά και στα τελευταία 2 λεπτά ψησίματος τοποθετήστε το τυρί cheddar επάνω από τα μπιφτέκια.

2. Στη συνέχεια σε ένα μπολ, συνδυάστε το λάχανο, τη μαγιονέζα και το ξύδι ανακατεύοντας τα καλά και μετά προσθέστε τα τραγανά jalapenos.

3. Όταν τελειώσετε το ψήσιμο των μπιφτεκιών και το τυρί έχει λιώσει, τοποθετήστε τα στα ψωμάκια. Προσθέστε σε κάθε ψωμάκι δύο φέτες μπέικον και λίγη από την σάλτσα μπάρμπεκιου. Τέλος προσθέστε και το μείγμα της λαχανοσαλάτας (βλ. 2) σε κάθε μπέργκερ και σερβίρετε.

Στην κατηγορία: Μοσχάρι Συνταγές