Μετά από όλα όσα λέγονται και παρατηρούνται σχετικά με το ψήσιμο στο μπάρμπεκιου, είναι προφανές ότι η θερμοκρασία αποτελεί ένα από τα κυριότερα στοιχεία για ένα σωστό ψήσιμο. Κάθε κρέας, λόγω της διαφορετικής του σύστασης απαιτεί το δικό του χρόνο ψησίματος, ώστε να φτάσει στην ιδανική θερμοκρασία, σύμφωνα με τα γούστα σας.

Για αυτόν τον λόγο, ως λάτρεις του BBQ, μοιραζόμαστε αυτό τον οδηγό εσωτερικής θερμοκρασίας ψησίματος, με σκοπό να σας καθοδηγήσουμε σε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το γράφημα βασίζεται σε κατά προσέγγιση εκτιμήσεις, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο πειραματισμού. Να θυμάστε ότι η σωστή τεχνική κάθε ψήστη, εξελίσσεται κατά το ψήσιμο, αποκτώντας εμπειρία και δεξιότητες.

Ωστόσο, για να είστε σίγουροι για το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα και τη σωστή θερμοκρασία σε κάθε είδος κρέατος, θα πρέπει απαραιτήτως να προμηθευτείτε ένα θερμόμετρο που μετράει την εσωτερική θερμοκρασία των ψητών.

Διαλέξετε το ιδανικό θερμόμετρο για εσάς, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, ψηφιακών, Insta Read, ακίδων, λέιζερ κ.α

 

 

 

Στην κατηγορία: TIPS Ψήσιμο