Το πιο λαχταριστό ορεκτικό για να μοιραστείς με τους φίλους σου, κάθε εποχή του χρόνου! Πιττάκια γεμισμένα με σιγοψημένο, εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας ενισχυμένο με έντονο άρωμα καπνού και βουτηγμένα σε μια πεντανόστιμη, σπιτική σως μουστάρδας. Δοκίμασε τα και θα γλείφεις και τα δάχτυλά σου!

ΠηγήStef J.Koukas “Your Favorite BBQ Buddy from Greece”

Υλικά

Απαραίτητα Εργαλεία

Μέθοδος ψησίματος

Οδηγίες

  1. Πασπαλίζουμε το κρέας με το μείγμα μπαχαρικών Beef Rub.
  2. Καρφώνουμε το θερμόμετρο Meater® στο παχύτερο σημείο του κρέατος.
  3. Ορίζουμε από την εφαρμογή στο κινητό μας, την επιθυμητή θερμοκρασία στους 78ο C.
  4. Προθερμαίνουμε την ψησταριά στους 110οC και ψήνουμε το κρέας, μέχρι να μας ειδοποιήσει το θερμόμετρο.
  5. Φτιάχνουμε το dip μας: Σε ένα μπολ προσθέτουμε την μουστάρδα, την μαγιονέζα, το μηλόξυδο, το αλάτι και το coffee rub και ανακατεύουμε καλά.
  6. Με το μαχαίρι μας κόβουμε τα jalapenos και τις πίκλες σε φέτες και ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο.
  7. Απομακρύνουμε το κρέας από την ψησταριά και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
  8. Με το μαχαίρι τεμαχισμού κόβουμε το κρέας μας, σε παχιές λωρίδες.
  9. Παράλληλα, ψήνουμε τις τοργίγιες σε δυνατή φωτιά για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν.
  10. Γεμίζουμε την τορτίγια με το καπνιστό κρέας, με 2 φέτες πίκλα, 1 φέτα jalapeno και αρκετό κόλιανδρο.
  11. Βουτάμε κάθε τάκος στην υπέροχη και πανεύκολη σως και απολαμβάνουμε!

Στην κατηγορία: Μοσχάρι Συνταγές