Υλικά 500g μεγάλες γαρίδες χωρίς κέλυφος 800-900g ζύμη για πίτσα (σπιτική ή έτοιμη) 2 κσ. Λάδι Αλεύρι για τη ζύμη 1 βαζάκι πέστο βασιλικού (περίπου 200γρ) 200g κατσικίσιο τυρί ή μοτσαρέλα, κομμένο σε κυβάκια 8 λιαστές ντομάτες σε λάδι, κομμένες σε λεπτές λωρίδες Για τη μαρινάδα 1 κ.σ. λάδι 1 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα 1 κ.γ. […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 2 ψάρια Λαβράκι ½ φλιτζάνι μαγιονέζα ¼ φλιτζάνι μουστάρδα ¼ κ.γ. υγρό καπνίσματος, Natural Hickory – Colgin® Χυμός λεμονιού Σκόρδο Οδηγίες 1. Πλένετε τα ψάρια και τα στεγνώνετε, σκουπίζοντας ταμποναριστά με χαρτί κουζίνας. 2. Μαρινάρετε τα ψάρια με σκόρδο. 3. Σε ένα βάζο, βάζετε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το υγρό καπνίσματος και τον χυμό […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά Για την Μαρινάδα 4 κ.σ. Φρέσκο χυμό λεμονιού 4 κ.σ. Μουστάρδα 4 κ.σ. μέλι 4 κ.σ Σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 1 κ.γ. Σκόρδο σε σκόνη 1 κ.γ Πιπέρι φρεσκοτριμμένο Για τον Σολωμό 1 Ολόκληρο φιλέτο σολομού, με το δέρμα 120ml Ελαιόλαδο ½ κ.γ. Πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 ½ κ.γ. Αλάτι χοντροκομμένο 1 Πλάκα κέδρου (μουλιασμένη στο νερό […]

Διάβασε περισσότερα..

Μέθοδος : Ξύλο Cedar για Σολωμό Χρόνος ετοιμασίας : 60 λεπτά Οι σανίδες από κόκκινο κέδρο είναι οι πιο κοινές που χρησιμοποιούνται. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά , αυτή η μέθοδος δίνει λεπτή και βαθιά καπνιστή γεύση στον σολομό. Για να χρησιμοποιήστε την σανίδα , μουσκέψτε την με νερό, χυμό, μπύρα η κρασί για τουλάχιστον μία ώρα […]

Διάβασε περισσότερα..