Το άναμμα των κάρβουνων είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, που μπορεί να γίνει με διαφόρους τρόπους, αλλά όχι απαραίτητα ασφαλής για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Πείτε αντίο στις παστίλιες και τα προσανάμματα και αποφύγετε τις χημικές αναθυμιάσεις.

Το πρωτοποριακό Looftlighter® θα σας εντυπωσιάσει καθώς έχει διπλή χρήση. Εκτός από το μπάρμπεκιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντίστοιχα και στο άναμμα του τζακιού σας!

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Looftlighter®;

Το Looftlighter® είναι η πιο γρήγορη και ασφαλής λύση, για να ανάψετε το μπάρμπεκιου κάρβουνου ή το τζάκι σας, σε μόλις 60 δευτερόλεπτα!

Εκπέμπει μόνο ζεστό αέρα που το καθιστά ασφαλές για το περιβάλλον και τον άνθρωπο αφού δεν χρησιμοποιούνται χημικά για το άναμμα της φωτιάς και άρα δεν έχει βλαβερές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Μετά την ανάφλεξη μπορείτε είτε να αφήσετε το bbq να ανάψει μόνο του ή μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία κρατώντας το Looftlighter στο ίδιο σημείο ώστε τα κάρβουνα/ξύλα να ετοιμαστούν άμεσα.

Είναι μια από τις ασφαλέστερες λύσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο για το άναμμα της φωτιάς. Το κάλυμμα αλουμινίου προστατεύει από τη θερμότητα και βοηθάει το Looftlighter® να κρυώσει αμέσως μετά τη χρήση του.

Το Looflighter® λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς διαθέτει καλώδιο 3m και η μέγιστη θερμοκρασία στην οποία μπορεί να φτάσει είναι 600οC.

Πως λειτουργεί:

1) Ανάψτε τα κάρβουνα, στοχεύοντας τα, με την άκρη του Looftlighter

2) Μετά την ανάφλεξη, μόλις δείτε τη φλόγα, απομακρύνετε το Looftlighter

3) Συνεχίστε κρατώντας το Looftlighter αναμμένο, στο ίδιο σημείο.

Εγγύηση

Το προϊόν διαθέτει εγγύηση που ισχύει για 12 μήνες από την ημέρα της αγοράς. Η εγγύηση καλύπτει τυχόν ελαττώματα στα υλικά και την κατασκευή.

Η εταιρεία

Το Looftlighter® είναι σουηδική εφεύρεση και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Looft Industries είναι μια πρωτοποριακή Σουηδική εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την εμπορία νέων προϊόντων στον χώρο του μπάρμπεκιου.

Ξεκινήσαμε την εμπορία του Looftlighter® στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το 2006 και ως τώρα έχει πουλήσει πάνω από 100.000 κομμάτια σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Looflighter® και να το αποκτήσετε εδώ.

Στην κατηγορία: TIPS Ιδέες για δώρα