Είναι Taco? Είναι Πίτσα? Τίποτα από τα δύο! Είναι μια τεράστια ανάποδη Taco Pizza και μπορείς να την φτιάξεις στην ψησταριά σου.

Πηγή: Stefanos Koukasviewsncues

Υλικά

Απαραίτητα Εργαλεία

Μέθοδος ψησίματος

  • Άμεσο ψήσιμο σε κάθε τύπο ψησταριάς.

Οδηγίες

  1. Τοποθετούμε την μαντεμένια πλάκα πάνω στην σχάρα ψησίματος, κλείνουμε το καπάκι και προθερμαίνουμε την ψησταριά στους 250ο C.
  2. Με ένα πινέλο λαδώνουμε καλά την μαντεμένια πλάκα.
  3. Τοποθετούμε πάνω στην πλάκα μια στρώση τυρί Cheddan, μετά μια στρώση από λεπτές φέτες σαλαμάκι, μετά μια στρώση τυρί Mozzarela και μετά τοποθετούμε τις μορταδέλες.. Συνεχίζουμε αυτή την διαδικασία έως ότου τελειώσουν τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε τις πιπεριές και μια στρώση τυριού.
  4. Τοποθετούμε την τορτίγια από πάνω και την πιέζουμε ελαφρώς ώστε να γίνει τραγανό το τυρί που βάλαμε σαν βάση στην αρχή.
  5. Με μια σπάτουλα αναποδογυρίζουμε την τορτίγια και προσθέτουμε από πάνω σάλτσα bbq, πίκλες κρεμμυδιού και πασπαλίζουμε με σχοινόπρασσο.
  6. Σερβίρουμε σαν πίτσα σε κομμάτια ή διπλώνουμε σαν taco!

Στην κατηγορία: Συνταγές