Υλικά ½ φλιτζάνι χυμό μήλου 3 κουταλιές της σούπας μέλι 3 κουταλιές της σούπας μπαχαρικά Pork & Poultry Rub της Traeger®️ ¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας φύλλα θυμάρι ½ κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι 2 φιλέτα χοιρινού κρέατος, χωρίς το δέρμα (250-500 gr) Οδηγίες 1. Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το χυμό […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1 Χοιρινή ωμοπλάτη με κόκαλο (2.5 – 4 Kg) Μπαχαρικά για Pulled Pork, της Not Just BBQ® 2 φλιτζάνια μηλίτη Σάλτσα Original, της Mississippi Barbeque Sauce® Οδηγίες 1. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία της Traeger® ψησταριάς σας, στους 120 °C και προθερμάνετε με κλειστό το καπάκι για 15 λεπτά. 2. Με ένα κοφτερό μαχαίρι καθαρίστε το […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1 κομμάτι από φρέσκια κοιλιά χοιρινού κρέατος (παντσέτα) με το δέρμα (περίπου 2-2.5 Kg) 1 κομμένο χοιρινό φιλέτο χωρίς κόκαλα (περίπου 1-1.5 Kg) 2 κουταλιές της σούπας γύρη μάραθου 2 κουταλιές της σούπας τριμμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο φασκόμηλο 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο 3 σκελίδες σκόρδου […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 450gr χοιρινό κιμά (Χωρισμένος σε 4 κομμάτια) 1 κ.σ. Μαγιονέζα 4 φέτες τυρί Τσένταρ 4 ψωμάκια για μπέργκερ Σάλτσα Original της Mississippi Barbeque Sauce® Οδηγίες 1.  Χωρίστε τον κιμά σε τέσσερις μερίδες. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα και πλάστε τα μπιφτέκια χρησιμοποιώντας μια πρέσα για μπέργκερ. 2. Ετοιμάστε το μπάρμπεκιου για ψήσιμο σε άμεση θερμότητα, […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1,4 Kg Χοιρινά παϊδάκια, Iberico 200 γρ Καρότα 800 γρ Λευκού Λάχανου 100 γρ Ραπανάκια 50 ml Ξύδι, Λευκό Μπαλσάμικο 1 κ.σ. Ζάχαρη Αλάτι Πιπέρι 100 ml Σάλτσα Sriracha Οδηγίες 1. Προθερμάνετε την ψησταριά σας για έμμεσο ψήσιμο στους 220°C. Ξεπλύνετε το κρέας και στεγνώστε το, αφαιρώντας την εξωτερική του μεμβράνη (Silver skin). Αλατοπιπερώστε […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά ½ κουταλάκι πιπέρι ½ κουταλάκι αλεσμένο γαρύφαλλο (καρύκευμα) ½ κουταλάκι κολίανδρο (αλεσμένος) ½ κουταλάκι κανέλα (σκόνη) 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 2 κουταλιές σούπας πουρέ καπνιστής πιπεριάς ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας σάλτσα worcestershire 2 κουταλιές σούπας μέλι 2 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας 4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού (τριμμένη πορτοκαλόφλουδα) 4 […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 2 κιλά φιλέτο χοιρινό χωρίς κόκαλο και χωρίς λίπος 2 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο 2 μεγάλα μάνγκο κομμένα σε κυβάκια Για τη μαρινάδα 1 φλιτζάνι, φρέσκο χυμό πορτοκάλι 2 κουταλιές μέλι, με λίγο ξύσμα λεμονιού 2 κουταλιές της σούπας, φρέσκο χυμό lime ½ κουταλάκι του γλυκού, τριμμένο φρέσκο τζίντζερ ¼ κουταλάκι του γλυκού, […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 2 – 2½ κιλά χοιρινά παϊδάκια 1 φλιτζάνι ροκανίδια καρυδιάς (Hickory), εμποτισμένα με νερό για τουλάχιστον 30 λεπτά 1 κουτί καπνίσματος Για τη μαρινάδα 1 κουταλιά της σούπας, αλάτι 2 κουταλάκια του γλυκού, πάπρικα 2 κουταλάκια του γλυκού, σκόρδο τριμμένο 2 κουταλάκια του γλυκού, αποξηραμένο θυμάρι ½ κουταλάκι του γλυκού,μαύρο πιπέρι 1 φλιτζάνι σάλτσα, μπάρμπεκιου Οδηγίες 1.  […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά Χοντροκομμένα κομμάτια χοιρινού κρέατος χωρίς κόκαλα Αλατοπίπερο Δενδρολίβανο Μαρινάδα της επιλογής (προαιρετικά) Σημείωση: Ο χρόνος ψησίματος, εξαρτάται από το πάχος του κρέατος. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το χοιρινό σας, δεν πρόκειται να παραψηθεί ακόμα και εάν το μαγειρέψετε επιπλέον 1-2 ώρες, εφόσον η θερμοκρασία παραμένει σταθερή. Οδηγίες 1. Μαρινάρετε τις χοιρινές μπριζόλες για […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες, χωρίς λίπος 3 φλιτζάνια νερό (1 φλ. ζεστό και 2 φλ. κρύο) 3 φύλλα φρέσκο δενδρολίβανο 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι 3 κουταλιές του γλυκού αλάτι 3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη Οδηγίες 1. Σε ένα […]

Διάβασε περισσότερα..