Ψήσιμο άμεσο ή έμμεσο με υγραέριο!

Άμεσο ή έμμεσο ψήσιμο, ψησταριά με υγραέριο ή κάρβουνο. Υπάρχει πάντα ένας χρυσός κανόνας για καλύτερα αποτελέσματα ψησίματος: βάλτε το καπάκι και αφήστε το εκεί! Για το άμεσο μαγείρεμα γυρίστε τα ψητά μόνο μία φορά και βάλτε πίσω το καπάκι. Για το έμμεσο, αφήστε το φαγητό να μαγειρευτεί χωρίς να σηκώνετε το καπάκι. Με αυτόν τον τρόπο, αφήνετε τη ζέστη να κυκλοφορήσει χωρίς διαλείμματα, που ελαττώνουν τη θερμοκρασία και παρατείνουν τον χρόνο παρασκευής. Και ποιος θέλει να περιμένει
Στην κατηγορία: Ψήσιμο